Infúziós terápiák

 

Klinikánkon többféle infúziós terápia is elérhető.

Orvosilag felügyelt infúziós terápiánkkal több energiához juthat, gyorsabban kiűzheti a megfázást és a vírusokat, és enyhülhet bármilyen fájdalma. Ha a szervezetének szükséges terápiás anyagok közvetlenül a véráramba jutnak, akkor gyorsabban szívódnak fel és hamarabb élvezi az előnyeit, mint ha ugyanazokat a kiegészítőket szájon át szedné. Ha szüksége van arra, hogy szervezete jobban működjön az infúzió terápia beindíthatja a folyamatot.

Amellett, hogy több energiát, megerősített immunrendszert és minden nap jobb teljesítményt kínál, az infúziós terápia krónikus betegségek kezelésére is használható. Nem biztos benne, hogy ez megfelelő-e Önnek vagy állapotának? A terápiát orvosi konzultáció és laborvizsgálat előzi meg, amely során szakorvosunk javasol Önnek egy személyre szabott terápiát. Laborvizsgálat klinikánkon is elvégeztethető.

Terápiáinkat az Ön igényei szerint alakítjuk ki. Figyelembe vesszük egészségügyi problémáit, minden új panaszát, és minden olyan állapotot, amellyel esetleg szembesül, és amelyek szokatlanok vagy az Ön szervezetére jellemzőek. Ha minden szükséges információ birtokában leszünk, elkészítjük az Ön számára megfelelő infúziót. Célunk, hogy a terápia után Ön jobban érezze magát.

Milyen esetekben segíthet Önnek az infúziós kezelés?

Szédülés, egyensúlyzavar, fülzúgás

Fogyókúra támogatása

Derékfájás, nyaki fájdalmak, gerinc fájdalom

Visszatérő fejfájás, migrén

Krónikus fáradtság,memóriazavarok, koncentrációs problémák, kimerültség

Fokozott igénybevétel (mentális/fizikális) következtében kialakuló vitaminhiányos állapotok

Végtagi keringési zavarok, érszűkület

Cukorbetegség szövődményeinek megelőzése és kezelése

Allergiás tünetek- szénanátha, szemviszketés

Visszatérő vírusos/bakteriális/gombás fertőzések

Sportteljesítmény növelése, regeneráció gyorsítása

Gyermekvállalás előtt

VITAMIN INFÚZIÓK

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ, KERINGÉSJAVÍTÓ INFÚZIÓK

Bővebb információ és időpontfoglalás: +3620/886-2218