Kerekes Andrea

Gerinc rehabilitációs tréner

Fitness-wellness instruktor

Derékfájás? Tudom, miről beszélsz!

2010-ben kezdődtek deréktáji fájdalmaim, amelyeket alsóvégtagi zsibbadás érzés kísért. Miután végig jártam a lehetséges összes orvosi vizsgálatot, kezelést, terápiát, amelyek nem igazán nyújtottak megoldást a problémámra, elkezdtem különböző mozgásformákat kipróbálni és rájöttem, hogy a mozgás a megoldás az adott problémáimra. Elvégeztem több rehabilitációval kapcsolatos képzést is, amely segített még nagyobb rálátást biztosítani a mozgás szerepére, az izomzat és a vázrendszer működésére, összefüggéseire.

Pontosan tudom, hogy a derékfájás mennyire befolyásolja a mindennapokat, rontja az életminőséget.

Amikor azt mondod, hogy fáj, nagyon is értem, hogy mire gondolsz. Mert én is átéltem már súlyos derékfájdalmakat. Mindent meg fogok tenni, hogy segítsek Neked!

Fő profilommá vált a preventív szemléletmód, a biztonságra törekvés, mozgásszervi problémák megelőzése, az edzés hatékonyságának növelése. Fontos számomra, hogy vendégeimnek mindig a legmegfelelőbb mozgásformát válasszuk ki az edzettségi szintjéhez mérten és így tudjunk személyre szabottan egy olyan programot összeállítani, amely optimális és kamatoztatható fejlődést fog eredményezni számukra.

Végzettségeim:

2022: Rekreáció MSc – Széchenyi István Egyetem

2020: Fitness – wellness instruktor