Gerincrehabilitációs tréning

 

Milyen esetekben segíthet ez a mozgásforma?

A gerincrehabilitációs tréning egy speciális gerinctorna, folyamatos dekompresszióval egybekötve, amely a Pilates alapjaiból merít.Ez a mozgásforma tehermentesíti a gerincet miközben erősíti a mély és tartó izmokat. Segít megelőzni a sérv kialakulását és a már kialakult sérv vagy csigolya elcsúszás biztonságos regenerációját, műtét és gyógyszerek nélkül. Ezt a speciális nyújtó és erősítő tornát bárki meg tudja csinálni, aki úgy dönt, hogy fájdalommentes és normális életet szeretne élni. A hozzá tartozó gerincpad segít a gerincet mobilizáló dekompresszió elérésében. Ez egy szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, segít biztonságosan és kényelmesen kivitelezni a feladatokat.

Gerinctréning menete:

Bemelegítéssel kezdünk, hogy ráhangolódjunk a tornára. Ezt követően rávezető gyakorlatok megismerése, majd a padon végzett dekompresszió segítségével aspeciális pilates elemek kivitelezése, az izommunkát igénylő és nyújtó gyakorlatokat ötvözve. Az óra ezt követő szakaszában mobilizációs mozdulatok, majd az otthon végezhető gyakorlatok megtanítása, segítség a mindennapokhoz. Végül levezetés, nyújtás.

Egyéni edzéseimet maximálisan személyre szabva állítom össze. Bárkinek ajánlom kortól és nemtől függetlenül, akik ülő munkát végeznek, derék és hátfájással küzdőknek, gerincferdüléseseknek, porckorongsérvben szenvedőknek.